Restaurant De Liefde in de Philip Gastelaarsstraat 5A gaat het terras uitbreiden en maakt gebruik van de ruimte aan de overkant van de weg, voor het gemeentehuis. Op 1 juni om 12.00 uur is het restaurant weer open voor lunch en diner.

De eigenaren Yoreck, Margreet en Ben laten weten dat ze de afgelopen weken druk zijn geweest met het inrichten van het restaurant vanwege de anderhalve meter-afspraken. Vanaf 1 juni mogen restaurants voorlopig maximaal 30 gasten ontvangen.

De tafels en stoelen zijn aangepast op de richtlijnen van het RIVM. Verder is het verplicht om vooraf te reserveren. Het beste is om dit telefonisch te doen via 0313-659707, zodat er overlegd kan worden wat de mogelijkheden zijn.

Het terras voor het restaurant is aangepast aan de anderhalve meter-afspraken. Daarnaast mag De Liefde ook een terras in gebruik nemen aan de overkant van de weg, voor het gemeentehuis. Zeker voor zonliefhebbers is dit een extra aantrekkelijke plek. Ook dit terras is ingericht op de anderhalve meter-maatregelen.

Voor het terras kan worden gereserveerd, maar dat is niet verplicht.

Vanwege het coronavirus heeft iedere restauranttafel een QR-code gekregen. Zo kunnen gasten met hun telefoon de menukaart scannen. Dit om de hygiëne te optimaliseren. Het is ook mogelijk om een echte menukaart in te zien. Die worden telkens schoongemaakt om eventuele besmetting te voorkomen.

Zowel de lunch- als dinerkaart is vernieuwd. De Hariëlbonbon, die als een klassieker geldt bij De Liefde, is op de kaart blijven staan. Weten hoe deze bonbon wordt gemaakt? Bekijk dan de video hieronder.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg