De F2 van Sportclub Doesburg is kampioen geworden in de najaarscompetitie. In de laatste wedstrijd tegen GVA F2 kon de kampioensvlag uit.Tijdens de warming up voor de kampioenswedstrijd waren ze vrij gespannen, laat Jos Otten van de Jeugdcommissie van Sportclub Doesburg weten. In de eerste helft wisten ze elkaar goed te vinden en speelden ze vaak op de helft van GVA.

Met een 6-0 voorsprong ging SC Doesburg de rust in. Na de rust liepen ze door enkele omzettingen uit naar een 11-1 overwinning en kon het kampioensfeest beginnen.

In de volle kantine werd het feest gevierd met een lekkere taart en kreeg iedereen een persoonlijke beker uitgereikt. De trainers Etienne Neervoort en Zoran Huliselan werden bedankt voor hun inspanningen door de kinderen en de ouders.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.