Op zaterdag 12 december geven het Kleine Holte Koor, Kamerkoor Canzonet onder leiding van Dineke de Roo en Koperkwintet Brameth Brass een gezamenlijk Kerstconcert in Gasthuiskerk Doesburg.

Het concert begint om 20.15 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Kaarten à 10 euro  zijn te reserveren bij de koorleden of op zaterdagavond te verkrijgen aan de kassa van Gasthuiskerk Doesburg.

Het in 1983 opgerichte Kleine Holte Koor is een gemengd koor dat bestaat uit circa 30 enthousiaste koorleden. De naam van het koor is afkomstig van Theaterboerderij De Kleine Holte in Doetinchem, de bakermat van het koor. Na enige jaren in de Gruitpoort oefent het koor nu in de Driekoningenkapel in het centrum van Doetinchem.

Het koor zingt veelal a capella stukken, maar musiceert ook ook samen met instrumentalisten als hout- en koperblazers, strijkers, pianisten, accordeonisten, slagwerkers en gitaristen. Sinds september 2009 staat het koor onder leiding van dirigent Dineke de Roo.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.