De Rechtbank van Arnhem heeft Fabels eten en drinken in Doesburg failliet verklaard. Er is een curator aangesteld. Die probeert een nieuwe exploitant te vinden voor het relatief jonge bedrijf aan de Meipoortstraat in het centrum van de stad.


Curator in de zaak is Suzanne van Bergen van Dirkzwager advocaten & notarissen in Arnhem. Het advocatenkantoor laat mij monde van Frank Feenstra weten de cafetaria in z’n geheel wordt verkocht en dat het via Van Bergen loopt.


‘Dit in tegenstelling tot wat de heer Weis onlangs riep. Niet de heer Weis, maar wij verkopen het’, aldus Feenstra aan DoesburgDirect.nl. Op 19 september liet Hugo Weis aan DoesburgDirect.nl weten een koper te zoeken voor de zaak. Een dag later sprak de Rechtbank in Arnhem het faillissement uit.


Fabels eten en drinken opende in juni de deuren. Enkele dagen laten moest het voor een paar dagen dicht vanwege problemen met de vergunning. Tijdens het evenement Binnenste Buiten viel Fabels nog in de prijzen. Van de Doesburgse Ondernemers Vereniging (DOV) kreeg het de prijs voor de beste presentatie en uitstraling tijdens het evenement.


Zie ook:
Fabels in Doesburg dicht en te koop aangeboden