Een keur aan artiesten komt bij Doesburg Binnenste Buiten in actie tijdens een groot feest op de Markt in Doesburg op vrijdag 11 en zaterdag 12 juli. Onder andere Joey Hartkamp en Arno Kolenbrander treden op. De activiteiten worden georganiseerd door Alfun Events & Catering en Rotra Forwarding Doesburg.

 

Op vrijdagavond 11 juli wordt om 17.30 uur gestart met Rotra’s Hollands Pleinfeest. Daarbij komen de artiesten William, DJ Sander, Tommy Smit, Elz Bakker, Stefan Storm en Joey Hartkamp in actie. Het feest duurt tot 24.00 uur.

 

De volgende dag is er van 14.00 tot 17.00 uur een open podium op de Markt. Hierbij kan iedereen zicht opgeven die een nummer wil zingen of spelen. Opgave kan via e-mail via info@alfun.nl of een door middel van een formulier af te halen bij Rootz Hair and Care Doesburg.

 

Om 17.00 uur begint het New Mixed Music Event met DJ Bee, Arno Kolenbrander, Lee Ann, Mike Sanders en William Bonne. De avond eindigt om 24.00 uur.

 

De feesten op de Markt maken onderdeel uit van Doesburg Binnenste Buiten, in de volksmond ook wel de braderie van Doesburg genoemd. Doesburg Binnenste Buiten wordt dit jaar gehouden van woensdag 9 juli tot en met zaterdag 12 juli.