De gratis fittest van Doesburg Beweegt in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie voor 55-plussers in Doesburg is populair, maar er zijn nog plekken beschikbaar. Vele Doesburgers schreven zich al in, er is ruimte voor 200 deelnemers. Zaterdag 27 februari, in Sporthal Beumerskamp vindt de test plaats.  

Alle Doesburgers met de leeftijd 55 tot 70 jaar hebben een brief ontvangen waarin men wordt uitnodigt voor de fittest. Belangstellenden kunnen zich opgeven voor de fittest via www.maxvitaal.eu.

Ga naar de fittest en maak een keuze op welk tijdstip u wilt starten met de test. De test zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen en de resultaten blijven in bezit van de deelnemer. Uitleg over hoe u zich kunt inschrijven is te vinden in uw brief en op www.doesburgbeweegt.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice,PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.