FysioKort en Breedtesport Doesburg starten maandag 6 mei met een nieuw Start to run programma. Dit zijn hardlooplessen waarbij deelnemers alles over hardlopen en trainingsopbouw leren. Het doel van Start to run is om na twaalf weken, 15 minuten achtereen te kunnen hardlopen.

 

Na een eerste succesvolle groep is er besloten dit idee voort te zetten. Het programma is voor mensen die onder begeleiding willen starten met hardlopen. Dit programma is dus echt voor beginners. Er zal stil worden gestaan bij schoeisel, warming up, cooling down en de trainingsopbouw. Voor de lopers met iets meer ervaring starten we ook een vervolg groep. Hier zullen ook een aantal lopers vanuit het eerste start to run programma aan deelnemen.

 

Op 6 Mei wordt afgetrapt met een voorlichtingsavond die start om 20.00 uur bij De Linie 4 in Doesburg. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend. Tijdens de voorlichtingsavond wordt uitgebreid verteld wat deelnemers kunnen verwachten van Start to run. Inschrijven is terplekke mogelijk, maar kan ook door een e-mail te sturen naar info@fysiokort.nl.