Café Du Midi in Doesburg is min of meer toch in gebruik tijdens Koninginnedag. Alfun van Aloys Seegers gaat dinsdag de horeca verzorgen op de driesprong in hartje Doesburg. Vorige week sloot Du Midi plotseling de deuren. De snelle sluiting zorgde voor veel reacties in Doesburg.

 

Aloys Seegers liet zaterdag per Twitter weten dat op Koninginnedag de horecavoorziening voor Du Midi door Alfun Events wordt verzorgd.

 

Op DoesburgDirect.nl laat Doesburg & Oranje, de organisatie achter de Koninginnedagactiviteiten in Doesburg, weten dat Alfun Events gelukkig bereid is gevonden om een invulling te geven aan dit centrale punt in de stad.

 

Café Du Midi is gevestigd op de driesprong bij de Ooipoortstraat en de Meipoortstraat. Het horecabedrijf verzorgt tijdens Koninginnedag doorgaan muziek op de driesprong. Woensdag 24 april hing er een briefje op de cafédeur waarop te lezen stond dat de eigenaren het niet hebben gered en het bedrijf moeten sluiten. Begin februari werd een executieverkoop op last van de Belastingdienst nog op het nippertje voorkomen,