Café Du Midi in Doesburg dicht

Café Du Midi in Doesburg heeft de deur gesloten. Dat staat te lezen op een briefje op de kroegdeur. De eigenaren van het Doesburgse horecabedrijf laten weten het niet gered te hebben.

 

‘Lieve gasten, we hebben er hard voor gevochten en gestreden om Du Midi te behouden. Maar het is ons tot onze spijt niet gelukt en moeten Du Midi sluiten. We bedanken iedereen voor het vertrouwen in ons. Liesette en Wilbert’, staat op het briefje geschreven.

 

Begin februari was het café ook al in het nieuws vanwege een dreigende sluiting. Een aangekondigde executieveiling op last van de belastingdienst werd op het laatste moment afgelast. Het is onbekend of er belangstelling is om op de plaats van Du Midi een ander horecabedrijf te starten.

Du Midi

 

12 reacties

 1. Irene Bieleman

  Een ontzettend verdrietig bericht. Vandaag zijn de vaste stamgasten van slag en ontdaan. We hadden het Wilbert en Liesette zo gegund. Altijd met heel veel plezier en gezelligheid bij hun gezeten. Ontzettend jammer!

 2. Hanzestad Radio

  Jammer dat er weer iets zijn deuren sluit in Doesburg.
  Blijft weinig over zo van de mooie binnenstad.
  Als het tegenzit hebben we straks meer borden met te koop en te huur dan winkels die nog wel open zijn.
  Erg Zonde..

 3. W van Dooren

  oke je kunt schrijven dit zat er in te komen vanwege slecht beleid/inbreng en dan weet je dat dit niet lang kan duren en bestaan(en heeft niets met Heineken naar Grolsch te maken) enz…. maar het was ooit een goede kroeg en liep perfect, door eerdere goede ondernemers, dus dit zou weer kunnen maar dan moet je wel een goede ondernemer(s) hebben en daar hoopt Doesburg weer op want leegstand is verloedering en dus ook aan gemeente Doesburg stel u open op en help nu eens mee met onder nemers die willen in Doesburg..

 4. marian.van hagen

  WEL JAMMER JE KON GEZELIG OP HET TERASSJE MENSEN KIEKEN
  EN WAS ALTIJD GEZELLIG PUNT

 5. Keven van Ree

  Zo ver had het niet hoeven komen als ze de toko een paar jaar terug van de hand hadden gedaan..heb natuurlijk makkelijk praten maar toch. Een einde is weer een nieuw begin dus ben benieuwd wat er van gaat worden in de toekomst.

 6. veronique smink

  Goh….das jammer!! Nog meer leegstand in Doesburg. Doesburg heeft echt zijn plaatsje op de toeristische kaart gewonnen!! Leegstand trekt mensen…..dacht het niet. Zonde!!

 7. jaap en alie

  Hallo Lisette en Wilbert. Het fijne weten wij natuurlijk niet maar we vinden het wel jammer.
  1 à 2 keer per week waren wij samen met onze kleindochter bezoekers van julli gastvrije en gezellige café.
  Wi wensen jullie alle sterkte en hopen jullie nog eens te ontmoeten.
  Groeten, Jaap en Alie

 8. Rob van Damme

  Dit is wel droevig nieuws. Hopelijk kan er toch nog een doorstart komen. Ik wens jullie veel sterkte. Het is natuurlijk nooit de bedoeling om failliet te gaan.

 9. Doesburg en Oranje

  Toch feest op Koninginnedag op de driesprong.
  Door de plotselinge sluiting van café Du Midi zag het er naar uit dat het op Koninginnedag stil zou worden op de driesprong in het centrum van de stad.
  Doesburg heeft gelukkig Alfun Events bereid gevonden om toch nog een invulling te geven aan dit centrale punt in de stad.
  Wanneer er meer details bekend zijn kunt u dat lezen onze site http://www.doesburgenoranje.nl en op deze site.

 10. Dennis Hasperhoven

  Graag contactgegevens

  Interesse in overname!!!

 11. Agnes Das

  Zie net op het raam staan dat ze per 5Mei weer open gaan!

 12. jaap en alie

  zojuist in de binnenstad geweest en gezien dat Dumidi 6 mei a.s. weer opengaat. Waarom niet morgen? En…wie zijn de nieuwe uitbaters?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑