Giacomo’s aan de Markt in Doesburg houdt ermee op. De speciaalzaak met Italiaanse delicatessen is zaterdag 27 april voor het laatst open. De eigenaren van Giacomo’s starten een nieuwe zaak met een nieuwe naam in Arnhem.

 

Marcel Suijkerbuijk en Rian Verhagen van Giacomo’s laten weten al enige tijd op zoek te zijn geweest naar een nieuw avontuur. ‘Wij waren al een tijdje op zoek naar een nieuwe huisvesting, het liefst dichter bij huis. Tegelijkertijd hebben wij nagedacht over de culinaire koers die we willen varen. We hebben een prachtig pand gevonden in het modekwartier in Arnhem’, aldus Suijkerbuijk en Verhagen.

 

Daarmee komt na ruim drie jaar een einde aan Giacomo’s in Doesburg. Suijkerbuijk en Verhagen: ‘De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt en veel geleerd. We kregen enthousiaste reacties over onze maaltijden en cateringklussen en over de veelal zelf geïmporteerde lekkernijen in ons “klein Italië” aan de Markt in Doesburg. We koesteren mooie herinneringen aan onze gewaardeerde klanten die onze passie voor lekker eten delen, aan de ontmoetingen met culinair gelijkgestemden en de mooie contacten en gesprekken die hier vaak uit voortkwamen. Al met al genoeg reden om door te gaan met onze gastronomische werkzaamheden’.

 

De nieuwe zaak in Arnhem gaat Zuijders heten. Wat er met het pand in Doesburg gebeurt, is niet bekend. De sluiting van Giacomo’s volgt drie dagen op het onverwachts dicht gaan van café Du Midi, een paar honderd meter verderop. De plotselinge sluiting van Du Midi zorgde afgelopen dagen voor veel reacties.