Galerie 8’r naar Gildehof in Doesburg

Galerie 8’4 van Marga Bles en Ad van de Brink verhuist van de Kosterstraat naar de Gildehof. De verhuizing staat komende zomer gepland.

Met de verhuizing naar het Gildehof komt een eind aan een relatief kort verblijf in de Kosterstraat. Daarvoor was Galerie 8’r langdurig gevestigd op de Paardemarkt.

Met de verhuizing komt ook invulling aan de plannen van het Gildehof. Daar wordt ruimte gemaakte voor galerieën en winkels om zo de binnenplaats weer nieuw leven in te blazen. Galerie 8’r komt op de plek waar voorheen de opening van het restaurant was.

Kunstenares Marga Bles staat bekend om haar opvallende bronzen beelden. Ad van de Brink is al jaren thuis in de schilderwereld en was een van de grondleggers van de Culturele Zondag Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.

1 reactie

  1. Alexandra

    Wat een mooie plek voor jullie, Marga en Ad! Van harte gefeliciteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑