Het wordt weer druk in de stad op vrijdagavond 3 juni. Want dan komen de deelnemers van de Avondvierdaagse weer door de stad gewandeld. Dit zorgt voor flink wat bezoekers naar onze binnenstad.

Op dinsdag 31 mei gaat de Avondvierdaagse Doesburg weer van start, tot en met vrijdag 3 juni kan iedereen deelnemen aan een evenement die bewegen, gezondheid, saamhorigheid en gezelligheid voorop hebben staan.

Dankzij alle vrijwilligers, voor en achter de schermen, kan dit jaar met veel enthousiasme de Avondvierdaagse Doesburg weer georganiseerd worden.

De wandelsport is laagdrempelig en sociaal, iedereen kan hieraan meedoen. Men praat en wandelt met elkaar, of je uit Doesburg komt of uit de omgeving, of je jong of oud bent iedereen kan en mag deelnemen of zijn of haar manier. De afstanden die zijn uitgezet zijn de 7, 10 en de 15 kilometer.

Inschrijven

Tot uiterlijk 27 mei kun een inschrijving voor een gereduceerde prijs van € 4,50 per persoon via onderstaande adressen/telefoonnummers gedaan worden. Inschrijven tijdens het evenement is ook mogelijk en kost € 5,- per persoon. 

·       Bingerdenseweg 8                  0313 47 57 31

·       Kosterstraat 13                       0313 47 19 08  

·       Acaciastraat 24                    0313 84 24 64

Elke avond starten we vanaf zes uur bij de speeltuin “De kindervreugd” aan de Marijkelaan te Doesburg. Starten kan tussen 18.00 en 18.30 uur op dinsdag,  woensdag en donderdag. Vrijdag starten we allemaal om 18.00 uur. De intocht start 19.30 uur vanaf de Contre Escarpe, door de binnenstad naar het eindpunt speeltuin “De kindervreugd” aan de Marijkelaan waar men de welverdiende medaille in ontvangst kan nemen.

Dit jaar verwelkomen wij onze nieuwe voorzitter Miranda Wanders. Miranda is iemand met hart voor de wandelsport en persoonlijke ervaring heeft hoe deze sport het leven positief kan beïnvloeden. De organisatie van de avond vierdaagse is op zoek naar samenwerkingspartners om de wandelsport en de Avondvierdaagse in Doesburg een impuls te geven. Met onder andere Doesburg Beweegt heeft zij gesprekken gevoerd.  

Doesburg Beweegt deelt de mening van de organisatie van de Avondvierdaagse Doesburg dat de wandelsport een laagdrempelige en vooral gezellige activiteit is die verschillende doelgroepen gemakkelijk in beweging kan zetten, daarom gaan beide organisatie samen de wandelsport promoten.

De organisatie van de Avondvierdaagse in Doesburg hoopt je op dinsdag 31 mei te mogen verwelkomen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.