Galerie Grietje in de Philippus Gastelaarsstraat gaat weer open. Vanwege de geldende RIVM-richtlijnen kunnen er wel slechts twee personen tegelijkertijd worden ontvangen. Wie een bezoek wil brengen, kan dat doen op afspraak of tijdens de Culturele Zondag Doesburg die iedere eerste zondag van de maand plaatsvindt.

Naast de vaste expositie met etsen en beelden van Helmi de Vaan en glasobjecten van de Zeddamse Ellen Schut, toont Galerie Grietje de komende maanden schilderijen van Maureen Rombach uit Breda en René van Dantzig uit Amstelveen.

Schilderijen
Rombach haalt haar inspiratie uit de natuur in haar directe omgeving, onder ander het Mastbos, en Van Dantzig schildert structuren uit de natuur, zoals half gesmolten sneeuw en gebarsten ijsvlakten. De collectie van De Vaan bevat twee beelden die zijn gemaakt in het kader van 75 jaar Vrijheid.

Op afspraak
Galerie Grietje is deelnemer aan de Culturele Zondag Doesburg en dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Daaromheen is bezoek mogelijk op afspraak, dat kan telefonisch via nummer (0313) 47 47 74.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China