Op woensdag 5 oktober 2016 gaan zeven burgemeesters samen met evenzovele chef-koks een compleet sterrendiner bereiden voor het benefietdiner ‘ALS burgemeesters koken…’. In aanloop naar het event heeft burgemeester Loes van der Meijs kookles gekregen van René van Doornum van Gasthuis du Soleil.

De opbrengst van deze culinaire avond – georganiseerd door Stichting ALS la carte – komt geheel ten goede aan de zorg voor en de levenskwaliteit van de ALS-patiënt van nu.

Maar koken met een chef-kok doe je niet zomaar; dat vraagt om een goede voorbereiding. En dus gingen alle burgemeesters onlangs op stage in de keuken van hun kookpartner.

Burgemeester Loes van der Meijs leerde de fijne kneepjes van René van Doornum van Gasthuis du Soleil (rechts) en Gerrit-Jan Lindeboom, chef-kok van Houtplaats in Rheden, waar het benefietdiner plaatsvindt.

Een pittige maar zeker ook smakelijke klus voor de burgemeester. De 130 gasten krijgen van hen op 5 oktober 2016 een verrassend gerecht voorgeschoteld. Reserveren voor deze bijzondere avond kan nog via: alslacarte@gmail.com.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.