In de week van 19 tot en met 24 september 2016 wordt Nederland uitgedaagd om tijdens de Nationale Fitness4daagse vier keer te gaan bewegen voor het goede doel: de Hersenstichting. PlusFit in Doesburg is een van de locaties waar activiteiten voor dit goede doel worden gehouden.

Doordat de hersenen deze week centraal staan organiseren de ‘Edwin van der Sar Foundation’ samen met Fit!vak, de brancheorganisatie voor sport- en bewegingscentra, een inloopmiddag bij de Fit!vak Preventiecentra voor mensen met NAH.

Fit!vak Preventiecentrum PlusFit doet hier ook aan mee en zal op donderdag 22 september  van 13.00 tot 18:00 uur een inloopmiddag houden. Hierbij kunnen mensen met NAH op een gemoedelijke manier kennis maken met de daarvoor opgeleide instructeur en de werkwijze die wordt toegepast.

Uiteraard zal de familie van der Sar ook een bezoek brengen aan één van de deelnemende Fit!vak Preventiecentra.

Inschrijven voor de NAH-inloopmiddag is niet nodig en aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Kijk voor meer info over bewegen met NAH op www.meet-me-at-the-gym.nl of www.edwinvandersarfoundation.nl.

PlusFit is gevestigd op Het Mauritsveld 7. Meer informatie over PlusFit is te vinden op www.plus-fit.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.