Aan de boulevard aan de IJssel in Doesburg houdt De Schilderschool op donderdag 15 september ‘Schilderen aan de IJssel’.

Om 13.45 uur worden de deelnemers ontvangen in Stadshotel Doesburg met een kop koffie of thee. Daarna wordt er door Lies Halfwerk een Anderé Bikker een workshop landschapschilderen gegeven.

Deelnemers krijgen de geheimen van het landschap schilderen onthuld. Om 14.00 uur wordt gestart met twee demonstraties. Het landschap schilderen in een realistische stijl en in een abstracte opbouw. Dit is ook interessant voor belangstellende en passanten om mee te maken.

IJsselkade
De demonstraties zijn in de openlucht aan de IJsselkade. Er wordt gewerkt met acrylverf. Het geheel wordt inclusief materiaal, koffie en thee aangeboden voor 17,50 euro. Het drankje bij ontvangst is bij de prijs inbegrepen.

Alle materialen zijn aanwezig. Alleen het doek mag u zelf meebrengen of u kunt een schilderdoek ter plekke in diverse maten kopen. Opgeven kan via: www.schilderschool.info of info@schilderschool.info. Aanmelden is ook mogelijk via telefoonnummer 0313-438470.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.