Ondernemers zetten zich in voor ‘Doesburg maakt een wens waar’

Onder het motto ‘Doesburg maakt een wens waar’ wordt op woensdag 28 september in de Gasthuiskerk een feestelijke avond georganiseerd om aandacht te vragen voor stichting Make-A-Wish en om geld voor deze organisatie bijeen te brengen. Ondernemers stellen producten en diensten beschikbaar voor een veiling.

Make-A-Wish vervult wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar, die een levensbedreigende ziekte hebben en die zich -door het vervullen van hun allerliefste wens-  weer even onbezorgd kind kunnen voelen. Onlangs werd bijvoorbeeld de wens van een elfjarig jongetje uit Doesburg vervuld: hij mocht een vliegtochtje maken in een politiehelikopter.

Hoogtepunt van de avond is de veiling van “kavels” die beschikbaar zijn gesteld door het Doesburgse bedrijfsleven en door particulieren. Het zijn niet alleen (kunst-)voorwerpen die worden geveild, maar bijvoorbeeld ook: een boottocht op de IJssel, een schoonheidsbehandeling, een diner, een wijnproeverij en een luxe poetsbeurt voor de auto.

Veilingmeester
Niemand minder dan burgemeester Loes van der Meijs zal optreden als veilingmeester en ook notaris Te Lindert heeft zijn medewerking toegezegd.

Het initiatief voor deze avond is genomen door Ineke van Elk, voormalig lid van de Doesburgse gemeenteraad en sinds kort vrijwilligster bij Make-A-Wish. Zij zegt: “We proberen er een succesvolle en feestelijke avond van te maken, met onder andere het optreden van de ‘Blue River Jazzband’ onder leiding van Robert Duis, zodat er ook nog een dansje kan worden gemaakt’.

Van Elk vervolgt: ‘Ik ben blij verrast door de geweldige medewerking die we van alle kanten hebben gekregen. Dankzij Zakelijk Ondernemers Netwerk Doesburg (ZON), de st. Samenwerkende Industrie Doesburg (SID) en de Rotary Club hebben we nu al meer dan 60 zeer aantrekkelijke kavels om te veilen’.

De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

1 reactie

  1. Karin Putman

    Kunt u deze aankondiging op us Facebookpagina posten? Dat zou het lezersbereik vergroten.

    Bedankt, ook namens de organisatoren van de Veiling: Doesburg maakt een wens waar 28-9.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑