Na de aanpassing van de coronamaatregelen per 4 november zijn alle evenementen en voorstellingen in Gasthuiskerk Doesburg tot en met 18 november geannuleerd. Voorstellingen na die datum gaan vooralsnog door met inachtneming van alle voorschriften, en volgens de regels die tot 4 november golden.

Voor alle activiteiten geldt de door de Gasthuiskerk ingestelde mondkapjesplicht. Ook de bestaande coronarichtlijnen voor bezoekers aan de Gasthuiskerk blijven voor alle bezoekers en huurders onverminderd van kracht.

Om het aantal besmettingen in Nederland terug te dringen, heeft het kabinet besloten om musea en podia tijdelijk geheel op slot te doen. Eerder al ging de horeca dicht. De sluiting van de horeca is min of meer stilzwijgend verlengd. Het is dan ook niet geheel ondenkbaar dat ook musea en podia langer dicht blijven. Maar voorlopig is de regel dat de sluiting geldt tot en met 18 november.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China