Ondernemen in coronatijd. Hoe gaat het met Doesburgse ondernemers en hoe passen ze zich aan deze bijzondere tijd aan. De komende tijd komen ondernemers hier op DoesburgDirect aan het woord. Vandaag is het woord aan Esther Markerink van Dierendingen én bekend van de wafmiauwpiepknaag-wagen op de markt.

Hoe gaat het met jou?
Ik voel me opgewekt en ben blij dat ik elke dag mag werken. Werken in de open lucht heeft voor- en nadelen. Het maakt me wel content ermee.

Wat betekenen de huidige coronamaatregelen voor jouw business?
Het assortiment hebben we niet aangepast, wel de bezorgdagen. De markt wordt meer bezocht door ook nieuwelingen, die een huisdiertje hebben aangeschaft. Hierdoor benutten we kansen door meer speciale variëteiten aan te bieden aan de eigenaar.

Wat doe je in deze tijd om fit en geïnspireerd te blijven, zodat je jouw bedrijf nog beter kunt runnen?
Ik sport veel, naast m’n werk. Op de vrije dagen trek ik het bos ook in om extra te relaxen. Verder volg ik online workshops van onze leveranciers, zodat de kennis op peil blijft. Soms werk ik ook een extra middag thuis, om alles in te pakken voor de markt.

Meer weten over Dierendingen of een bestelling plaatsen? Dan kan op www.dierendingen.info. Of volg Dierendingen op Facebook via https://www.facebook.com/dierendingenesthermarkerink.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China