Geïmproviseerde kamerjazz van Chambertones in Gasthuiskerk

Op zaterdag 12 maart spelen de Chambertones vanaf 20.00 uur hun geïmproviseerde kamerjazz in Gasthuiskerk Doesburg. De muziek van de band, die bestaat uit gitarist Jesse van Ruller, altsaxofonist en (bas)klarinettist Joris Roelofs en bassist Clemens van der Feen is ruimtelijk en warm, uitbundig, spectaculair en ritmisch.

Jazzgitarist Jesse van Ruller (1972) is componist en docent. Zijn unieke geluid, fabelachtige techniek en prachtige composities worden alom geprezen.

Van Ruller is flexibel, hij komt even goed tot zijn recht in een traditionele jazz-context als in groepen die met een hang naar vernieuwing hebben.

‘Weergaloze rietblazer’
Joris Roelofs (1984) wordt in de pers geprezen als een “weergaloze rietblazer”. ‘Joris Roelofs heeft zowel op altsaxofoon als basklarinet een onvergelijkbaar mooie toon.

Bassist en componist Clemens van der Feen ‘beschikt over een ongekend talent door met kleur- en volumeschakeringen muzikanten stijlvol bij elkaar te brengen en te verbinden’, aldus De Volkskrant.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.

1 reactie

 1. robert duis

  @ Doesburgers.

  Neemt U van mij maar rustig aan: Deze formatie is van wereld-klasse!

  Helaas, vanwege een optreden in Amersfoort met eigen orkest – dr. Swingplanck –
  kan ik zelf niet naar de Gasthuiskerk – Doesburg.

  Gaat U …… dit concert toch vooral wel bezien en beluisteren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑