Wethouder Arthur Boone en accountmanager Wendy Timmer houden op 5 en 12 februari een webinar met ondernemers. Ze zijn benieuwd wat ondernemers vooral bezighoudt in coronatijd en waar de gemeente kan ondersteunen.

Het webinar is in de vorm van een digitale vrijdagmiddagborrel. Zowel op vrijdag 5 als op vrijdag 12 februari vindt de ‘vrijmibo’ plaats van 16.00 tot 17.00 uur.

Het gaat om een informele bijeenkomst waarbij de Boone en Timmer graag met ondernemers van gedachten willen wisselen.

‘We zijn benieuwd wat u vooral bezighoudt, en waar wij als gemeente nog kunnen ondersteunen. Uw collega-ondernemers ervaren soms dezelfde struikelblokken, of hebben juist tips of oplossingen bij tegenslagen. Laten we in ieder geval met elkaar in gesprek te blijven’, aldus Boone.

Wie deel wil nemen aan het gratis webinar, kan zich aanmelden door een mail te sturen naar wendy.timmer@doesburg.nl. Je ontvangt dan een bevestiging met een link naar de digitale omgeving.

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China