Ook dit jaar geen Verrassend Doesburg (opvolger DBB)

Verrassend Doesburg wordt ook dit jaar niet gehouden. De opvolger van Doesburg Binnenste Buiten, in de volksmond ook wel de braderie genoemd, gaat voor het tweede achtereenvolgende jaar niet door vanwege de onzekerheden als gevolg van de coronamaatregelen.

Dat laat organisator Eddy Berentsen weten. Berentsen had vorig jaar grootste plannen om Doesburg Binnenste Buiten op te volgen met hoogwaardig straattheater, muziek van hoge kwaliteit en de betere foodtrucks van Nederland, onder de naam Verrassend Doesburg.

Hij laat desgevraagd weten dat de aanlooptijd te kort is en veel foodtrucks en straatartiesten ophouden te bestaan. ‘Het is allemaal veel te onduidelijk op dit moment. We mogen geen enkele risico nemen met dit virus. Als organisatie staat we klaar, maar we kunnen nu niets doen. Alles is nog onzeker’, laat Berentsen weten, die stelt dat Verrassend Doesburg er sowieso een keer gaat komen.

Daarmee moet Verrassend Doesburg weer een jaar wachten op haar debuut. Het evenement zou als opvolger dienen voor Doesburg Binnenste Buiten. Het Pleinfeest, het muziekevent dat parallel loopt aan ‘de braderie’, heeft wel plannen om dit jaar een evenement te houden, laat initiator Aloys Seegers weten. Hij mikt op vier dagen muziekfeest op het plein bij de kerk, van donderdag 15 tot en met zondag(middag) 18 juli.

Oproep
DoesburgDirect.nl roept op om de komende tijd zoveel mogelijk online te bestellen bij de lokale ondernemers. Doe dat rechtstreeks bij de winkel zelf, zodat er geen afdracht aan tussenschakels plaatsvindt. Via Google is de website van nagenoeg elke winkel wel te vinden. Zie je niet direct een webshop, bel dan gerust naar de ondernemer om te overleggen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China

1 reactie

  1. Frans Schilderman

    Dat word afwachten allemaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑