Bedrijventerrein Beinum heeft een glasvezelnetwerk. Glasnet Doesburg heeft dit voor zowel Beinum West als Beinum Oost verzorgd.

Het snelle internetnetwerk is tijdens de werkzaamheden rondom de revitalisering op het bedrijventerrein Beinum West aangelegd. Aansluitend is ook Beinum Oost aangesloten op het fijnmazige netwerk.

Alle 70 adressen hebben de mogelijkheid om aangesloten te worden, waarvan ruim de helft van deze inmiddels is aangesloten op het netwerk. De eerste bedrijven maken inmiddels al actief gebruik van de snelle dataverbinding. De komende weken wordt hard gewerkt aan de oplevering van de overige bedrijfsaansluitingen, laat eigenaar Egbert Lommers weten.

‘Het glasvezelnetwerk geeft een impuls aan deze bedrijventerreinen. Een toekomstbestendige internetvoorziening verbetert het vestigingsklimaat voor de bedrijven in Doesburg’, aldus Lommers.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.