Edelsmederij Tobias is zaterdag 2 november het toneel van een unieke open dag. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen achter de schermen en zo het geheim van de (edel)smid ontdekken.

‘Heb je altijd al willen zien hoe wij onze mooie sieraden vervaardigen? Dan ben je om 11.00 of om 14.00 uur van harte welkom. Het enthousiaste team van de Edelsmederij staat op 2 november voor je klaar.  Zij willen je graag laten zien met hoeveel passie en expertise de sieraden in het eigen atelier ontworpen en gemaakt worden’, aldus eigenaar Tobias Verschoor.

Behalve de vele eigen creaties heeft Edelsmederij Tobias ook een ruime collectie horloges in het assortiment.  Iedereen is van harte welkom aan de Kerkstraat 14 in Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.