De bekende Doesburgse mannenkledingzaak Gores Men’s Wear bestaat deze maand 25 jaar. Vanwege het jubileum hebben de eigenaren Jos en Marijke Gores een actie in petto. Wie deze maand honderd euro besteedt, krijgt een waardebon ter waarde van 25 euro. Daarnaast krijgt iedere 25ste klant een fles wijn.


Jos en Marijke Gores zijn sinds 1 juni 1987 de eigenaren van Gores Men’s Wear in Doesburg. Al 25 jaar zetten beiden zich in om het de klanten naar hun zin te maken aan de Meipoortstraat. ‘Om een klant te adviseren bij de keuze in de kleding is mijn lust en mijn leven, iedereen moet hier de deur tevreden verlaten’, aldus Jos.


In 1987 namen Jos en Marijke de winkel over van Frans Jansen, waar Jos al enkele jaren had gewerkt. Jos heeft een Detex mode-opleiding gevolgd en zich daarnaast het coupeurs vak tot in de puntjes eigen gemaakt. Dit betekent dat alle kleding in het eigen atelier op maat wordt gemaakt.


Jos Gores: ‘Deze service vind ik belangrijk en is daarom dus geheel gratis, kleding moet mooi zitten en daar ga ik voor. Uniek is de persoonlijke service, of het nu gaat om een kostuum of een paar sokken de klant is koning en kan bovendien rekenen op een heerlijk kopje koffie’


Het uitgebreide assortiment van Gores Men’s Wear omvat alles voor de modebewuste man van nu.

Of het nu gaat om kostuums, colberts, schoenen, pyjama’s, jeans of overhemden als de klant het lastig vindt om te kiezen uit het grote aanbod dan staan Marijke en Jos klaar met het juiste advies.


Tijdens de actiemaand juni krijgen alle klanten bij besteding van 100 euro een waardebon ter waarde van 25 euro. Iedere 25ste klant ontvangt een fles wijn om ’s avonds thuis te toosten op 25 jaar Gores Men’s Wear.