Grand Café Het Arsenaal 1309 heeft een primeur. Voor het eerst sinds de opening in september 2014 gaat het horecabedrijf een aantal dagen dicht. Van 6 tot en met 16 januari is de deur gesloten.

Reden voor de tijdelijke sluiting is een grote opfrisbeurt van het grand café. Sinds de opening is het horecabedrijf op de begane grond van het monumentale pand altijd open geweest, 365 dagen per jaar.

Nu is het volgens eigenaar Mano Dijkman tijd voor een opfrisbeurt. Zo wordt de vloer onder handen genomen en krijgt de bar een nieuwe lik verf. Klussen die bij een 365 dagen-exploitatie niet mogelijk zijn. Door de opfrisbeurt is het horecabedrijf van maandag 6 tot en met donderdag 16 januari gesloten.

Vanaf vrijdag 17 januari is Het Arsenaal 1309 weer dagelijks geopend voor jong en oud, levensgenieters uit de buurt of dagjesmensen van verder weg. En, zoals ze het zelf noemen, voor flexitariërs, carnivoren, vegetariërs, filmliefhebbers, bierkenners, wijnfans en cultuurlovers.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.