Gratis fittest voor Doesburgse 55-plussers op 21 maart

Breedtesport Doesburg in samenwerkingen met de Gelderse Sport Federatie (GSF) neemt op zaterdag 21 maart gratis fittesten af bij Doesburgse 55-plussers. Vanaf 9.00 uur tot 16.00 uur kunnen geïnteresseerden zich laten testen bij sporthal Beumerskamp, Breedestraat 39 in Doesburg. Aanmelden is verplicht en kan tot en met 18 maart 2015 via www.sportindoesburg.nl.

 

Na het succes van de fittest van 2014 wordt er dit jaar ook weer een fittest voor 55-plussers georganiseerd. De fittest is één van vele activiteiten die in 2015 aangeboden worden door Breedtesport Doesburg. Samen met de gemeente streven zij er naar om inwoners op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met sport en bewegen. Naast de fittest op 21 maart, zal Breedtesport Doesburg verschillende laagdrempelige activiteiten aanbieden om te ontdekken welke vorm van bewegen het best bij u past en leuk is.

 

Fit en gezond blijven wil iedereen. Het liefst tot op hoge leeftijd. Een goede gezondheid kan niet worden afgedwongen, maar is wel te bevorderen. Een actieve leefstijl, waar beweging een grote rol in speelt, is een goede manier om de gezondheid te stimuleren en te bewaken. Mensen die niet aan een sport doen maar dat wel (weer) willen, krijgen een unieke kans. Door middel van de test weten ze waar ze staan en wat de mogelijkheden zijn.

 

Alle Doesburgers met de leeftijd 55 tot 70 jaar ontvangen in februari een brief waarin men wordt uitnodigt voor de fittest.  Hier zult u ook meer informatie vinden. De brief is binnenkort ook te vinden op www.sportenindoesburg.nl. Hier kunt u zich ook opgeven voor de fittest, ga naar activiteiten, klik op het logo van de fittest en maak een keuze op welk tijdstip u wilt starten met de test. De test zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen en de resultaten blijven in bezit van de deelnemer.

 

 

Om de fittest, net als vorig jaar, tot een succes te maken zijn er vrijwilligers nodig. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen tijdens de fittest op 21 maart 2015. Mocht u interesse hebben neem dan gerust contact op met Ward Terpstra via onderstaande contactgegevens.

 

 

Mocht u vragen hebben over de fittesten, het zijn van vrijwilliger of activiteiten, dan kunt u contact opnemen met Ward Terpstra van Breedtesport Doesburg via 06 372 83 518 of via e-mailadres info@wardsportprojecten.nl

1 reactie

  1. Gerrit Reiling

    Net als vorig jaar wil ik wel weer vrijwilliger zijn.
    Groeten, Gerrit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑