Pianist Michel Borstlap treedt op in de Gasthuiskerk in Doesburg. Het concert vindt plaats op zaterdag 31 januari en het begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 12.50 euro inclusief consumptie en zijn verkrijgbaar bij de VVV, of voor aanvang van het concert bij de Gasthuiskerk, Gasthuisstraat 41 in Doesburg.

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak en optredens in meer dan 65 landen is Michiel Borstlap één van Nederlands beste en meest veelzijdige pianisten. Basgitarist Boudewijn Lucas en slagwerker Erik Krooger maken het trio compleet.

 

“Ooit moeten Keith Jarrett en Erik Satie een nacht goeie seks hebben gehad waaruit, door een haast onmogelijk wonder der natuur, een kind is voortgekomen. En dan heb ik die telg gisterenavond op het podium van de Kleine Komedie Bijzondere Dingen horen verrichten. Pianist Michiel Borstlap speelt als een koele waterval op een zwoele zondagochtend. Zijn stukken zijn van een oorverblindende schoonheid. De noten parelen uit de vleugel. Druppels, die op de ziel uiteenspatten. De helende werking van muziek – die was mij al langer bekend. Maar Borstlap voegt daar een dimensie aan toe. In opperste concentratie krabt hij aan de randen van je verdriet en laat je getroost achter.” – Frans van Deursen (acteur)

Michiel Borstlap