Jonge bezoekers van de Doesburgse binnenstad maken aankomende zaterdag kans op gratis ijs. Tussen 12.00 en 16.00 uur worden aan kinderen ijsbonnen uitgedeeld, zolang de voorraad strekt.

De actie wordt gehouden door de ondernemers in de binnenstad. ‘We hebben deze zomer een aantal leuke acties gepland om zo bezoekers een welkom terug gevoel te geven’, laat centrumcoördinator Tamara Verheij weten.

De bonnen kunnen worden ingeleverd bij het Doesburgse ijsverkooppunt dat op de bon staat. Eerder waren er acties met bloemen rond Moederdag en was er een speciale Vaderdagactie.

Tegelijk is er de hele zomer het Doesburgs Knipje. Bij elke winkel die bezocht wordt, ontvangen klanten een knipje. Met 10 knipjes is de kaart vol en kan deze volle kaart ingeleverd worden in de rode bus op de driesprong voor bij DuMidi. Elke maand worden er winnaars getrokken.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekEtos Doesburg en Restaurant China