Blazersschool Doesburg biedt muziekamateurs uit Doesburg gratis les aan om muziek te leren lezen en om te improviseren. Blazersschool Doesburg is een initiatief van de in Doesburg wonende bekende jazzartiest Robert Duis.

Omdat mensen meer thuis zijn, adviseert Duis om minder naar tv of mobiele telefoon te kijken en meer oog te hebben voor muziek. ‘Pak juist nu eens vaker een muziekinstrument, van piano tot trombone en alles wat daar tussen zit’.

Duis laat weten dat hij amateurmuzikanten gratis wil helpen om muziek te leren lezen en om te leren improviseren. Op werkdagen kan dat op drie verschillende momenten: van 10.30 tot 12.30 uur, van 13.30 tot 15.30 uur of van 19.30 tot 21.30 uur.

Wie meer wil weten of een afspraak wil maken, kan mailen naar robertduis1936@gmail.com. Blazersschool Doesburg is gevestigd in de Heerenstraat 2 in het centrum.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China