Apotheek de Linie in Doesburg houdt op dinsdag 17 en donderdag 19 november de diabetes prikdagen. Tijdens deze dagen kunnen mensen tussen 8.00 en 12.00 uur gratis bloedsuikerwaarde laten testen.

 

‘Omdat diabetes mellitus helaas steeds vaker voorkomt, is het één van de grootste bedreigingen voor de volksgezondheid in de toekomst. Als apotheker vind ik het belangrijk om aandoeningen die veel ongemak kunnen veroorzaken zo vroeg mogelijk op te sporen. En daarnaast is het onze taak om mensen die diabetes hebben zo goed mogelijk te begeleiden bij hun geneesmiddelengebruik. Daarom doet onze apotheek mee aan de diabetesdagen,’ aldus A de Jong-Coene.

 

Tijdens deze dagen kunnen mensen gratis bloedsuiker laten testen. U kunt door middel van een klein vingerprikje de bloedsuikerwaarde laten testen. In slechts vijf seconden weet u waar u aan toe bent. U hoeft geen afspraak te maken voor het testen van uw bloedsuikerwaarde. Het is ook niet noodzakelijk dat u nuchter bent voor de test.

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.