Ilse Loois Vriend van 0313 (vrijwilligster) is de organisator van het jaarlijks terugkerende evenement Halloween. Samen met een grote groep vrijwilligers van 0313 organiseert zij voor de vijfde keer een Halloween spooktocht. Deze vindt plaats op zaterdag 1 november. De  teams vertrekken vanaf 19.00 uur. Net als voorgaande jaren, is de startplek vanaf 0313 Doesburg aan de Linie 2 te Doesburg.

 

De tocht

De teams vertrekken vanaf 19.00 uur bij 0313, komen onderweg allerlei vreemde, griezelige figuren tegen en doen aan verschillende griezelactiviteiten mee.De spooktocht eindigt ook weer bij 0313 Doesburg, waar na afloop een lekkere versnapering klaar staat. Daar kunnen de kinderen en jongeren bijkomen van de spanning en elkaar de griezelige en leuke ervaringen vertellen. De tocht speelt zich af in het donker. Zorg voor passende kleding en een zaklamp. Verkleed komen is natuurlijk erg leuk! Voor degene die er het meeste werk van heeft gemaakt is er na afloop een kleine attentie.

 

Teams

Geef je op met je groepje en een begeleider. Dit kan je doen voor zondag 26 oktober. De groep mag uit maximaal 10 personen. Is de groep kleiner, dan worden 2 groepen samen gevormd, tot één groep van 10 personen. Zorg ook voor een begeleider van 18+. Geschikt voor kinderen vanaf groep 3 (minimum leeftijd 8 jaar). Er kunnen maximaal 250 deelnemers aan de tocht mee doen dus wees er snel bij!

 

Waar en hoe aanmelden:

 Stuur een email naar halloweendoesburg@hotmail.com
– Vermeld de namen + leeftijd van de deelnemers die in het groepje zitten.
– Verzin een leuke team naam.
– Vermeld een telefoonnummer en naam van jullie begeleider.

 

Er wordt een bevestigingsmail teruggezonden. De start tijden van de groep krijgen jullie een week van te voren te horen. Op de website van 0313 is ook te vinden hoe deelnemers zich kunnen aanmelden: http://www.0313doesburg.nl/ Ook is er een Facebook pagina aangemaakt: Halloweendoesburg

halloween