Groenteboer en b&b in pand Caldo e Freddo

In het pand aan de Roggestraat 4, waar Caldo e Freddo heeft gezeten, komt een winkel voor biologische groenten, fruit, zuivel en vlees. Boven de winkel komen twee b&b-kamers.

Dat lekt Wendy Timmer, Accountmanager Bedrijven van de Gemeente Doesburg. ‘Voordat DoesburgDirect er met de primeur vandoor gaat, heb ik de primeur om te melden dat in het pand van Caldo & Freddo een biologische groenten/fruit/zuivel/vlees winkel komt met er boven 2 B&B-kamers’, schrijft Timmer.

De winkel gaat Het Boeren Hoekje heten en wordt gerund door Nienke de Jong, die momenteel aan het klussen is. De opening staat gepland voor maart.

Met de komst van de winkel en b&b krijgt het pand op het fraaie plein weer een bestemming. De laatste huurder was Caldo e Freddo, die op last van de gemeente de deuren moest sluiten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg

6 reacties

 1. Frans van der Krul

  Heel veel suc6 met je zaak Nienke de Jong.

 2. Henk Jan Kok

  Vooral biologisch zuivel en vlees lijkt mij een goede zaak!

 3. Eva Bakker

  Leuk Nienke!

 4. Ben

  Goed idee. SUCCES

 5. Elly van Exel

  Wat fijn dat er weer een winkel komt met biologische producten. Ik ga zeker vaste klant worden. Heel veel succes Nienke!

 6. Arvid Ehlert

  Beste mensen,
  De berichtgeving is niet helemaal accuraat. Het gaat om een winkel met streekproducten, deels met een maatschappelijk belang, namelijk het ondersteunen van boeren in de omgeving van Doesburg, voornamelijk Liemers en Achterhoek. Niet uitsluitend biologisch, wel altijd verantwoord.
  Nienke zal het gezicht van de winkel worden, ik zal me voornamelijk bezig houden met de B&B, die geheel in lijn met de winkel zal zijn, met een echt streekontbijt en de beleving daarvan in de winkel.
  Tot slot wordt er gelinkt naar de Fb-pagina, die wordt echter binnenkort pas mooi gemaakt met een logo en dergelijke. Er wordt op meerdere fronten hard geklust.
  Met vriendelijke groet,
  Het Boeren Hoekje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑