Hardlopers van Hanze-Runners Doesburg zoeken meelopers

De hardloopgroep Hanze-Runners Doesburg is op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te lopen. De groep bestaat uit mannen en vrouwen met passie voor hardlopen. Elke woensdagmiddag en zondagochtend wordt er gelopen in de omgeving van Doesburg. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend.


Hanze-Runners Doesburg is een enthousiaste groep mannen en een vrouw met een passie voor hardlopen. Dat doen ze graag in groepsverband, op woensdagmiddag en zondagochtend in de omgeving van Doesburg.


Wat er zo leuk is aan hardlopen legt Joop Kraaijvanger,  een van de Hanze-Runners uit: ‘in onze groep is een goede sfeer en we lachen veel. Het is leuker om met een groep hard te lopen dan in je eentje, want als het eens een keertje wat minder goed gaat met het lopen, trekken de anderen je er wel weer bij. Hardlopen maakt mijn hoofd helder en ik krijg er goed ideeën van. En ook belangrijk: na zo’n rondje hardlopen voel je je altijd weer lekker fit’.


Iedereen die daar zin in heeft, kan mee komen lopen met  Hanze-Runners Doesburg. Meelopen is helemaal vrijblijvend: ervaring met hardlopen is niet nodig, je hoeft je niet op te geven en het kost niks. De route wordt steeds in overleg bepaald en kan worden afgesneden of ingekort als je dat wilt.  Je kunt twee keer per week meelopen, of één keer. Overslaan mag ook.


Eén regel is er trouwens wel: Tijd is Tijd. Sta dus op tijd klaar op de verzamelplaats bij de Algemene Begraafplaats  hoek Meipoortwal/Meipoorstraat. Op woensdagmiddag om 16.30 uur en op zondagmorgen om 9.30 uur. Behoefte aan meer informatie?  Bel 06-10162236.

6 reacties

 1. sander van der Hoeff

  Welke afstand wordt er gelopen met welke snelheid? ik probeer 1 februari mee te gaan lopen.

 2. Han

  Dag Sander, allebei afhankelijk van wat je kunt en wilt. Wij hebben verschillende rondjes, lopen alles tussen de 5 en 25 km. De snelheid passen we daarop aan, afhankelijk van de meelopers 😉

 3. Han Jansen

  Vanaf vandaag, woensdag 3 april, lopen we weer elke woensdag van 18.30 – 19.30 met de groep van Aad Steylen mee, vanaf de parkeerplaats t/o De Peerdestal in Ellecom. Elke week een ander rondje door het mooie bos van de Veluwezoom. Geschikt voor alle niveau’s, en je loopt nooit alleen! 😉

 4. Trees Hartjes

  Beste hardlopers,

  Ben net begonnen met hardlopen in dieren omdat ik dacht dat er in Doesburg geen hardloopgroep was/is.
  zie dat deze site vanaf 2012 is weet dus niet of het nog relevant is.

  zou graag willen weten hoe groot de groep is
  of er een leider is
  hoeveel km. er gelopen wordt. en hoe hard.
  Welke leeftijden er mee doen. ben zelf n.l 59 en het zou fijn zijn als er ook van deze leeftijdscategorie mee doen.

  Hoop van jullie te horen.

  Met vriendelijke groet,

  trees

 5. Maud

  Bestaat deze club nog, zoja waar starten jullie nu op woensdag?

 6. Andree Beekhuizen

  Ben opzoek naar een hardloopgroep hier in Doesburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑