Doesburgers die op doordeweekse dagen geen tijd hebben om te koken en voor weinig geld een kwalitatieve maaltijd willen nuttigen, kunnen sinds kort terecht bij Hotel Doesburg. Hotel Doesburg heeft hiervoor het concept ‘Wat de pot schaft’ in het leven geroepen.


Van maandag tot en met vrijdag wordt het ‘wat de pot schaft’-menu geserveerd van 17.00 tot 20.00 uur. Het gaat om een menu bestaande uit een kop soep en een hoofdgerecht. De maaltijd wordt aangeboden voor 13,50 euro per persoon.


‘“Wat de pot schaft” houdt in dat u aan kunt schuiven aan een van onze keukentafeltjes voor een heerlijke maaltijd, bestaande uit een lekkere kop soep en een heerlijk hoofdgerecht. Een eenvoudige maaltijd, maar uiteraard wel van de kwaliteit die u van ons gewend bent’, aldus Joop Bergevoet van Hotel Doesburg.


Ter introductie van het eetconcept doet Hotel Doesburg er in de maand januari nog een kop koffie of thee en een lekkere bonbon bij. Het concept richt zich op mensen die geen zin of tijd hebben om te koken of gewoon willen genieten van dagelijks wisselende gerechten en gezelligheid.


Zie ook:
Winterserre Hotel Doesburg geopend