Kennis- en ondernemersnetwerk Hanzegilde houdt op dinsdag 19 april een thema-avond over de commerciële kansen door samenwerken bij het Ondernemershuis Hanzegilde.

Tijdens de avond gaan Jelle Koning en Ilse Schrijver van Kleynenborgh in op de voor- en nadelen van samenwerken als ZZP-er. De deelnemers krijgen inzicht in de commerciële kansen die samenwerken biedt, en hoe ze de risico’s die ermee gepaard gaan kunt vermijden. Hiernaast krijgen ze:

  • Inzicht in de mogelijkheden van samenwerken voor hun eigen bedrijf
  • Tips hoe een goede samenwerkingspartner te selecteren
  • Een inspirerende avond
  • De mogelijkheid om te netwerken

De thema-avond wordt aangeboden door Hanzegilde en is daarom gratis voor de ZZP-ers en ondernemers. Aanmelden kan door een mail te sturen naar ilse@hanze-gilde.nl. Hanzegilde is gevestigd in Kerkstraat 15 in Doesburg, in het voormalige bankgebouw van de ABN.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.