In het filmhuis van Doesburg wordt op zaterdag 9 april om 14.00 uur de kinderfilm ‘De Drie Rovers’ gedraaid. De film is voor kinderen vanaf 5 jaar en is Nederlands gesproken. Kinderfilmorganisatie ‘de Teil’ draait de film in Het Arsenaal, Kloosterstraat 15, in Doesburg. De toegangsprijs is 3,50 euro met na afloop iets lekkers.

Tiffany is per koets onderweg naar het weeshuis wanneer 3 woest uitziende rovers de weg versperren. Ze zijn op zoek naar een grote buit maar vinden enkel… het kleine meisje. Tiffany kan hen overhalen om haar mee te nemen: ze beweert dat haar vader een rijke maharadja is die veel losgeld voor haar zal betalen. Vanaf nu woont ze in het rovershol.

Ver weg in het dal ligt het weeshuis. De directrice een nijdige zoetebek laat er weeskinderen zwoegen in haar suikerbietenfabriek. Maar op een dag ontdekken de rovers Tiffanys geheim…

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.