HanzestadRadio, DoesburgTV en DoesburgDirect.nl werken samen

Drie jonge mediabedrijven uit Doesburg gaan samenwerken. HanzestadRadio, DoesburgTV en DoesburgDirect.nl gaan bij wijze van proef een journalistieke samenwerking op basis van een thema aan. Wanneer de pilot aanslaat, is het niet ondenkbaar dat er op redactioneel gebied vaker wordt samengewerkt tussen de nieuwe mediabedrijven.

 

In de tweede helft van september willen HanzestadRadio, DoesburgTV en DoesburgDirect.nl een journalistiek thema in Doesburg gezamenlijk uitwerken. Elk op zijn eigen manier, maar wel in overleg en afstemming met elkaar. Binnenkort wordt bekend gemaakt welk thema wordt behandeld. Na afloop wordt de pilot geëvalueerd en wordt bepaald of er in de toekomst vaker wordt samengewerkt.

 

Om de samenwerking kracht bij te zetten, is een speciale website gelanceerd. Hierop presenteren de drie mediabedrijven, die hun content via internet verspreiden, zich met verwijzing naar hun eigen domein.

 

HanzestadRadio wordt gerund door Ben Tjepkema, DoesburgTV door Maarten Lindner en DoesburgDirect.nl door Richard Kok.

3 reacties

  1. Hanzestad Radio

    Wij gaan ervoor en denken dat het een hele goede combinatie is en zeker iets van deze tijd.

  2. jantina Meyboom

    we doen ons best ervoor.

  3. Marijke Schellekens

    Wat een goed idee! Ben reuze benieuwd wat voor soort thema’s jullie in gedachte hebben. Leuk zo’n nieuw initiatief, ik wens jullie veel succes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑