Fysiotherapie Ruesink verzorgt een gratis hardloopclinic met Andrea Deelstra in Doesburg en Ellecom. Andrea Deelstra is Nederlands kampioene marathon van 2013. De hardloopclinic is op vrijdagavond 16 en 23 mei van 19.00 tot 20.30 uur.

 

Andrea komt op vrijdagavond 16 mei (in Doesburg) en op 23 mei (in Ellecom) voor enthousiaste recreatieve lopers een hardloopclinics verzorgen. In deze actieve clinics wordt aandacht besteed aan looptechniek, tempo- en tijdgevoel. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen over Andrea’s hardloopervaringen.

 

Sinds 2006 werkt Andrea met haar trainer, Bram Wassenaar, aan haar ultieme droom: het lopen van de Olympische Marathon. In de periode dat zij samenwerken zijn er al mooie successen geboekt. Andrea is meerdere keren Nederlands Kampioen geweest op de 3000m steeple chase. Verder heeft zij diverse EK-crossen gelopen, met een 11e positie als beste klassering. De afgelopen twee jaar kwam zij in meerdere wegwedstrijden als eerste Nederlandse over de finish en liep zij regelmatig voorin mee met de Afrikanen en sterke Europese loopsters. Mooie tijden, maar ook titels op het NK-1/2marathon en recent op het NK-marathon staan op haar CV.

 

Geïnteresseerde kunnen zich via het afspraakformulier op de website van Fysiotherapie Reusink inschrijven. Vermeld bij uw klachtomschrijving: deelname hardloopclinic en je voorkeursdatum en ook hoeveel loopervaring je hebt en of je lid bent van een club. Begin mei ontvang je vervolgens meer informatie.

 

Bent u nieuwsgierig naar meer informatie over Andrea en haar hardloopervaringen, bezoek dan www.andreadeelstra.nl.