Herenteam 3 van DWV voor de tweede maal op rij kampioen

Met een 4-18 overwinning op Winterswijk, besloot het 3e Herenteam van DWV de waterpolocompetitie 2014-2015. Voor de 2e maal op rij als kampioen, maar dit jaar werden zij dit ook ongeslagen.

 

Het kampioenschap was recent tijdens een uitwedstrijd in Varsseveld al veilig gesteld. Maar coach Rick van Everdingen wilde zijn andere doelstelling met het team ook verwezenlijken, dus werden de laatste 2 wedstrijden ook nog vol overgave gespeeld om ook dat te behalen. En dat lukte, met grote cijfers en overmacht.

 

Van Everdingen was blij met het behaalde succes. ‘Dit team heeft het plezier in het spel bovenaan staan. Er zijn dan ook een paar ongeschreven wetten waar we ons aan moeten houden. Respect voor scheidsrechter en tegenstander en voor elkaar. En het werkt. Samen blijven we er plezier in houden en zijn we nog steeds gebrand om te winnen en onszelf te verbeteren’, aldus Van Everdingen.

 

Van Everdingen vervolgt: ‘Soms was het moeilijk om een compleet team bijeen te krijgen. Gezondheidsredenen van een aantal spelers waren hier voornamelijk de oorzaak van. Met enige regelmaat moesten we gebruik maken van een paar trouwe invallers. Zij hebben ons goed geholpen, waarvoor mijn dank. Zonder hun hadden we hier nu niet als kampioen staan. Ook spreek ik mijn dank uit voor de steun, welke wij van onze shirtsponsor Onderhoudsbedrijf Herbert van Vliet mochten ontvangen. Vooral het biertje na afloop van elke wedstrijd heeft ons er door geholpen’.

Heren 2 DWV

1 reactie

  1. Richard Kok

    Gefeliciteerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑