Op zaterdag 23 januari ontvangt Gasthuiskerk Doesburg om 20.00 uur Hester Macrander en Elke Jansen. In hun meezingcabaretvoorstelling met medewerking van popkoor o|two|six vieren Macrander en Jansen een vrolijk feestje.

Conferences, typetjes en improvisaties worden afgewisseld met medleys, guilty pleasures, gouwe ouwen en eigen liedjes. Een smakelijke mix van muziek en vermaak. De liedteksten worden geprojecteerd, dus, in de woorden van Hester Macrander, verstand op nul en brullen maar!

De voorstelling Vlammen! is onder meer gebaseerd op de eerste cd van het tweetal ‘Mijnenveld’, die in de NRC maar liefst vier sterren kreeg. In elke plaats waar Macrander en Jansen optreden zoekt dit illustere cabaretduo een lokaal koor om mee samen te werken. Voor de voorstelling in Gasthuiskerk Doesburg werd dat popkoor o|two|six.

Volgens de veelal juichende recensies is dit cabaretduo ‘meer dan capabel om mensen te laten lachen’ en verspreiden ze een ‘aanstekelijk soort levenslust.’

De voorstelling begint om 20.00 uur en een toegangskaart kost 10 euro per persoon. Kaarten zijn te bestellen op www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.