Café Du Midi in Doesburg houdt donderdag 12 december een speciale avond waarbij Hongaarse kip op het menu staat. Er wordt hiervoor speciaal een gastkok ingevlogen.

Gerrit Aaldering, voormalig eigenaar en chef-kok van De Roskam in het buitengebied van Doesburg, staat op 12 december achter het fornuis in De Midi.

Hij serveert dan een klassieker uit zijn voormalige restaurant De Roskam, Hongaarse kip. ‘Vooral de gebakken rijst en zelf gemaakte stroganoffsaus maken het gerecht tot een topper’, belooft eigenaar Henk ter Stegen van Du Midi.

Reserveren is gewenst en kan door te bellen met 0313-472425.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.