Hotel Doesburg beloont deelnemers van Fourquare

Hotel Doesburg gaat het social platform Foursquare inzetten om zich virtueel te promoten. Het Doesburgse horecabedrijf gaat de mayor op Foursquare belonen.

 

‘Binnenkort wordt inchecken met Fourquare bij Hotel Doesburg aan de IJssel echt de moeite waard. Specials bij een aantal keren inchecken en een leuke beloning voor de mayor’, laat Hotel Doesburg weten.

 

Foursquare is een sociaalnetwerksite waarbij gebruikers via hun mobiele telefoon virtueel inchecken wanneer ze ergens zijn. Hiermee kunnen punten en badges worden verdiend. Wanneer een gebruiker vaker heeft ingecheckt op een venue op verschillende dagen dan een andere gebruiken, dan krijgt deze gebruiker de titel ‘mayor’.

 

Gail V. is momenteel de mayor van Hotel Doesburg. Andere gebruikers van Foursquare die wel eens hebben ingecheckt bij Hotel Doesburg zijn onder andere Henk Put, Aloys Seegers, Ingrid Kooijman en Anneke van de Bundel.

 

 

1 reactie

  1. Johan Kousbroek

    Perfecte actie, een prachtig voorbeeld van hoe je met het internet om moet gaan. Kunnen een hoop Doesburgse ondernemers nog wat van leren. Nu doorstomen naar de volgende internet actie! De mensen komen dan vanzelf!
    Eh…. oja zorg voor gratis snel internet in je hotel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑