Op zondag 25 maart wordt er een huiskamerconcert gehouden in Doesburg. Galerie De Veerpoort aan de Veerpoortdijk 5 in Doesburg krijgt dan de singer-songwriters Edo Donkers en Naom Vazana uit Israel over de vloer. Initiatiefnemer van het huiskamerconcert is Pieter Sloot van Galerie De Veerpoort. Het huiskamerconcert begint om 15.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Het gaat om een kleinschalig optreden voor een beperkt gezelschap.


Naom Vazana is een Israëlische zangeres die zichzelf begeleidt op piano en trombone. In 2010 was zij de winnaar van ‘Mooie Noten’, het singer-songwriters contest in Amsterdam. Haar muziek laat zich omschrijven als een combinatie van jazz en pop. Dit jaar kwam haar tweede cd uit.


De muziek van Edo Donkers laat zich omschrijven als vertolker van de Americana van de Lage Landen, zo laat Pieter Sloot weten. Voor zijn laatste cd ‘Sense of Home’ haalde hij zijn inspiratie uit een uitgebreide rondreis door het zuiden van de VS.


Het huiskamerconcert is een besloten middag voor muziekliefhebbers die er van houden om kleinschalig te komen luisteren en genieten van muziek, waarbij de muzikanten aanspreekbaar een aanraakbaar zijn.


Entreekaarten kosten 10 euro per persoon (inclusief hapjes en drankjes) en zijn te bestellen via het e-mailadres veerpoortdoesburg@gmail.com of telefoonnummer 0313-840602.