Andre Bikker en Joke van Zijtveld houden een benefietconcert voor kinderen met aids in Zuid-Afrika. Het concert vindt plaats op zaterdag 6 juni. Het begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de huiskamer van Oranjesingel 16 in Doesburg. De kosten zijn 12,50 euro, dit is inclusief koffie en thee voor aanvang en 1 consumptie met Afrikaans hapje in de pauze. De gehele opbrengst zal worden besteedt aan de bouw van een vakantiehuis en het realiseren van een kinderboerderij voor kinderen met aids in Zuid-Afrika.

 

De band Einfach Kurt treedt die avond op in de huiskamer (bij mooi weer in de tuin) van Oranjesingel 16. De leider van de band bood spontaan aan gratis te komen optreden, voor het doel waar Andre en Joke met hun kinderen voor sparen. Zij gaan met hun hele gezin in december meehelpen een vakantiehuisje te bouwen voor kinderen met aids en voor weeskinderen. De reis- en verblijfkosten betalen zij zelf, ze zamelen geld in voor de bouw van het vakantiehuis en voor de realisatie van de kinderboerderij.

 

Dit is een duurzaam project van Stichting Table Mountain. Deze stichting is in Nederland geregistreerd als Non Govermental Organization (NGO)

 

Voor een reservering kunt u mail naar jokevz@zonnet.nl. Sturen. U krijgt een bevestiging dat er een kaart voor u klaar ligt voor aanvang van het concert.

 

Na afloop is er de mogelijkheid om bij het kampvuur in de tuin nog wat te drinken op eigen rekening.

Einfach Kurt 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Jostijn Ligtvoet – Fotografie