Vier ondernemers van partycentrum De IJsselhoeve, Five Star Limo en Studio Kamphuis organiseren een bruidsbeurs in partycentrum de IJsselhoeve in Doesburg op dinsdag 6 maart. De dag van je leven, is anno 2012 nog steeds “Je eigen bruiloft”. En dat moet behouden worden, maar dan in een warm en persoonlijk jasje, vinden de organisatoren. Daarom zijn de vier ondernemers van partycentrum De IJsselhoeve, Five Star Limo en Studio Kamphuis met elkaar rond de tafel gaan zitten. Zo is De IJsselhoeve Bruidsbeurs geboren.


De IJsselhoeve Bruidsbeurs maakt plaats voor een persoonlijke aandacht en een gezellige avond voor aanstaande bruidsparen. De dag van je leven kan op zoveel manieren ingevuld worden dat er keuzes te over zijn. Op 6 maart hebben de organisatoren van de IJsselhoeve Bruidsbeurs al het aanbod gefilterd tot de belangrijkste ingrediënten voor een geweldige bruiloft.


In omgeving Doesburg is er weinig aanbod en ondersteuning in de vorm van een bruidsbeurs, vinden de organisatoren. ‘Het aanbod wat er is, is vaak grootschalig of niet uit de omgeving van de plaats waar de bruidsbeurs gehouden wordt. Dat laatste is erg jammer. Het aanstaande bruidspaar verdient juist de kwaliteiten die de ondernemers uit de eigen regio te bieden hebben. Vandaar het initiatief om deze bruidsbeurs te organiseren in Partycentrum de IJsselhoeve’, aldus J. Kamphuis van Studio Kamphuis.


Kamphuis: ‘De gezellige zalen van het partycentrum zullen gevuld worden met enthousiaste en professionele ondernemers. Van bloemist tot de beste en meest exclusieve limousine, van ring tot huwelijksreis, aan alles is gedacht. Voor de aanstaande bruidsparen de perfecte mogelijkheid om gebruik te maken van de ervaring van de ondernemers, op het gebied van bruiloften’.


Er is een hapje en een drankje, passende muziek en Maricovers presenteert een spectaculaire bruidsmodeshow. De entree is gratis. Wie zich aanmeldt op de website www.ijsselhoevebruidsbeurs.nl, ontvangt op de beurs ook nog een goodie bag met kleine verrassingen.