Ineke van Elk lijsttrekker Vrijzinnige Partij Gelderland

Ineke van Elk uit Doesburg is namens de Vrijzinnige Partij Gelderland lijsttrekker bij de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart 2015. De Vrijzinnige Partij is een nieuwe politieke vereniging die staat voor een vrije, evenwichtige en rechtvaardige samenleving.

 

De partij is in november 2014 opgericht en meldt dat ze er is voor onafhankelijke mensen, die creatief en buiten het normale kader denkt om vraagstukken op te lossen. Het zijn betrokken mensen die een vrije, sociale samenleving willen, zo staat te lezen op de website van de partij.

 

Ineke van Elk is namens de partij lijsttrekker voor de provincie Gelderland. Van Elk is in het dagelijks leven verpleegkundige en was voorheen als raadslid actief. ‘Wat voor mij als lijsttrekker van de Vrijzinnige Partij voorop staat is het centraal zetten van mensen. Het gaat om ons gezamenlijke belang en niet over macht en ego’s. Dat geldt voor de zorg, maar ook op veel andere terreinen’, aldus Van Elk, die met nog vijf kandidaten op de kieslijst komt te staan.

 

2 reacties

 1. Bea van der Werf

  Beste mensen,

  In verband met een weerzien vanonze klas van de lagere school, zoek ik contact met Ineke van Elk.Als dit tenminste de Ineke van Elk uit Deventer is. Het gaat om de Lebuinusschool in de Broederenstraat.
  Ineke, wil je mij een mailtje sturen? beavanderwerf@online.nl. Alvast bedankt!

 2. Frans van der Krul

  Hoi Bea,
  misschien heb je hier iets aan:
  https://www.facebook.com/ineke.vanelk?fref=ts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑