Op woensdag 6 maart geeft Breedtesport Doesburg een tweede informatieavond over het project Bewegen valt goed! De informatieavond vindt plaats in De Linie 4 en start om 19.30 uur. De inloop is vanaf 19.00 uur. Breedtesport Doesburg nodigt graag alle geïnteresseerde uit de avond bij te wonen. Het project Bewegen valt goed! is een initiatief van Breedtesport Doesburg en geeft ouderen de mogelijkheid om gezamenlijk te bewegen. Het programma is bedoeld voor mannen en vrouwen van 55+ om beweging te stimuleren. Dit wordt gedaan door middel van laagdrempelige oefeningen in huis of door te bewegen met een groep.

 

Bovendien is beweging een effectieve manier om vallen te verminderen. De cursus valpreventie in het programma leert de ouderen hoe ze kunnen vallen en opstaan. De combinatie van gezamenlijk bewegen en valpreventie maakt programma leuk en leerzaam. Bewegen valt goed! geeft bovendien de mogelijkheid om de zelfredzaamheid in en rond het huis te vergroten.

 

Bent u 55+ en wilt u meer informatie over Bewegen valt goed! en de verdere mogelijkheden van het project? Kom dan naar de bijeenkomst op 6 maart om 19.00 uur in de Linie 4 en kijk op www.sportenindoesburg.nl.