Only for Men opent op 28 februari om 11.00 uur haar winkel in Doesburg. In de voormalige exercitieloods aan de Barend Ubbinkweg in Doesburg is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer 28 interne merkenshops in casual, jeans en kostuums, maar ook schoenen, accessoires, persoonlijke verzorging en verrassende gadgets zullen bijdragen aan de unieke beleving.

 

Een ander speerpunt van Only for Men is gemak. Zo kan de klant zijn auto altijd voor de deur kwijt op één van de eigen parkeerplaatsen. Ook gaat Only for Men samenwerken met een aantal gedreven ondernemers, die hetzelfde denken over service en kwaliteit en tot de top in hun vakgebied behoren, zoals grand-café De Waag en Bennie’s Barber Shop.

 

Bij Mensperience draait het niet alleen om actuele mannenmode, maar om alles wat mannen bezighoudt. Daarom verrast Mensperience haar klanten aan het einde van elke maand graag met bijzondere ‘Only for Men’ evenementen die het winkelen een nieuwe dimensie geven, zo laat storemanager Frank Corbeek weten.

 

‘Daarbij zoeken we voortdurend de samenwerking met de regio op. Het eerste evenement wordt op 23 en 24 maart georganiseerd: ‘Toys for Boys’. In de winkel en het royale buitenterrein worden fantastische auto’s, motoren en echte mannengadgets neergezet. Ook binnen zullen vele ‘wannahaves’ aanwezig zijn en tot slot zullen de ‘kleine boys’ zeker niet vergeten worden’, aldus Corbeek.

 

In de openingsweek zullen er op gezette tijden onder andere kostuums, schoenen en shirts verloot worden onder de aanwezige klanten. Tevens ontvangen de eerste 100 bezoekers een bon van 28 euro om direct te besteden. Bij Bennie’s Barber Shop ontvangen de klanten 10 euro korting op knippen & scheren en bij de lunchroom De Waag is er appelgebak voor 1 euro.

Only for Men Doesburg