Op dinsdag 8 december wordt van 14.00 tot 17.00 uur in de Bibliotheek op de Linie in Doesburg een informatiebijeenkomst gehouden over vrijwilligerswerk bij mensen thuis, op het gebied van welzijn en zorg. De organisatie is in handen van VIT-hulp bij mantelzorg, Caleidoz en de casemanagers dementie Doesburg.

Deze bijeenkomst geeft antwoord op de vraag wat een vrijwilliger voor u kan doen óf wat u als vrijwilliger kunt doen. Ongeveer 15 organisaties die zich bezig houden met vrijwilligerswerk in Doesburg, voor of bij mensen thuis, presenteren zich de hele middag op een informatiemarkt.

Daarnaast zijn er een tweetal presentaties. Om 14.15 uur zal Anja Senhorst van Zorg Zelforganiseren een inleiding geven over vrijwilligerswerk in het algemeen. Vervolgens wordt er een presentatie gegeven over de nieuwe website in Doesburg op het gebied van vrijwilligerswerk, wehelpen.nl.

Iedereen die interesse heeft voor dit onderwerp is van harte welkom. De bijeenkomst in de bibliotheek is gratis toegankelijk. Voor meer informatie kunt u terecht bij VIT tel. (0544) 82 00 00 of Caleidoz tel. (0313) 82 00 30.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.